Klausimai-atsakymai
Laba diena,planuoju kurti versla. Noreciau suzinoti,ar yra kokios lengvatos,arba paramos is savivaldybes steigiant pirmaji,smulkuji versla. Jai taip,tai i ka tureciau kreiptis?
Spausdinti

Informuojame Jus, kad verslo subjektai turi galimybę pasinaudoti Elektrėnų savivaldybės smulkiojo verslo ir kaimo plėtros programa, kuri skirta finansiškai remti smulkaus verslo subjektus – labai mažas įmones, atitinkančias Lietuvos Respublikos smulkaus ir vidutinio verslo plėtros įstatymo 3 straipsnyje nustatytas sąlygas, ir verslininkus, atitinkančius šio įstatymo 4 straipsnyje nustatytas sąlygas.

Informacija dėl finansinės paramos smulkiesiems verslininkams ir ūkininkams iš Elektrėnų savivaldybės smulkiojo verslo ir kaimo plėtros programos lėšų skyrimo skelbiama Elektrėnų savivaldybės svetainėje www.elektrenai.lt (Administracinės paslaugos), Elektrėnų savivaldybės mokesčių lengvatų teikimo tvarka paskelbta Verslininkui>Mokesčių lengvatų teikimo tvarka.

Informacija apie paraiškų priėmimą bus skelbiama savivaldybės interneto svetainėje www.elektrenai.lt ir vietinėje spaudoje.

Su pagarba

Irena Vainiūnienė

Finansų ir strateginio planavimo skyriaus vyriausioji specialistė

Atgal

Siekdami užtikrinti efektyvų mūsų interneto svetainės veikimą, jos veikloje naudojame slapukus - (angl. cookies). Tęsdami naršymą interneto svetainėje, sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje būtų įrašomi slapukai. Slapukų politika